Banteras rasuah bukan tugas eksklusif SPRM - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
KUANTAN: Tanggungjawab membanteras amalan rasuah dan salah guna kuasa bukan lagi hak eksklusif Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), tapi turut menjadi peranan orang awam.