Penyelidikan UMP diiktiraf di SIIF Korea - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN- Projek penyelidikan pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) diiktiraf apabila merangkul tiga pingat emas,dua perak, empat gangsa dan dua anugerah khas pada Seoul Invention and International Fair (SlIF) yang berlangsung di Coex Exhibition Hall, Seoul, Korea.