Penyelidikan UMP menang besar di Korea - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kuantan: Pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) memenangi tiga pingat emas, dua anugerah khas, satu pingat perak dan empat gangsa dalam Seoul Invention & International Fair (SIIF) yang berlangsung di COEX Exhibition Hall, Korea Selatan, baru-baru ini.