36 pasukan sertai UMP Handball East Coast Championship - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Kuantan -Sebanyak 36 pasukan bola baling di seluruh negara terlibat dalam UMP Handball East Coast Championship Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang baru-baru ini.