Jangan takut bantu SPRM - Norawazni, Yusof (Kumpulan Media Karangkraf sdn bhd, 2018)
KUANTAN - Orang awam perlu membanteras amalan rasuah dan salah guna kuasa kerana tanggungjawab itu bukan lagi hak eksklusif Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).