UMP kaji teknologi tangani banjir - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kuantan: Penyelid.ik Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mendapat kepercayaan daripada pihak antarabangsa bagi menjalankan penyelidikan bagi menghasilkan inovasi atau sistem memberi manfaat kepada rakyat.