Buat kejutan, Rahmad Mega menyanyi di majlis konvokesyen anak - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
Rahmad akui terharu dan bersyukur dengan pencapaian anaknya dalam bidang akademik. Penyanyi Rahmad Mega membuat kejutan dengan menyanyi di Majlis Konvokesyen Ke-13 di Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Gambang ketika anaknya menerima ijazah di universiti tersebut.