JKM Pahang perintis program PST - UMP, PNC (2018)
KUANTAN - Bahagian Psikologi dan Kaunseling, Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Pahang menjadi perintis dan negeri pertama di Malaysia, menubuhkan Psikological Support Team (PST).