Program Chem E Car hasil pelajar sekolah berdaya cipta - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 22 November- Seramai 60 pelajar tahun empat, lima dan enam Sekolah Kebangsaan (SK) Bunut Rendang menyertai program Chem E Car anjuran Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FKEE), Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini yang diadakan di sekolah berkenaan.