Terokai dunia kejuruteraan bersama UMP - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Pekan, 23 November – Penganjuran UMP Engineering’s Day anjuran kelab pelajar Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM), iaitu Mechanical Engineering Professional Student Club (MECHAPRO) memberi peluang pelajar sekolah meneroka pelbagai bidang kejuruteraan yang sesuai dengan minat dan prospek kerjaya mereka pada masa akan datang.