UMP rai warga media - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan warga media di negeri ini pada Majlis UMP: Sepetang bersarna Media disini, semalam.