Bentuk generasi muda sebagai pemimpin masa hadapan - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Kuantan- Pemangku Sultan Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah menyarankan supaya mahasiswa dididik dengan kerangka sosial yang dipersetujui bersama semua kaum dalam pembentukan negara.