Tak pernah berjauhan- Kembar terima ijazah serentak - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Saling melengkapi kelebihan dan kekurangan satu sama lain menjadi resipi kejayaan kembar, Farah Alia Fauzi dan Farah Ayuni, 27, yang menamatkan pengajian dalam jurusan sama di Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini.