Peluang pembelajaran dalam talian - Amirul, Ahmad (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) agenda penting kerajaan bagi melahirkan modal insan berkualiti dan berdaya saing menerusi Pelan Induk Pembudayaan Pembelajaran Sepanjang Hayat Peringkat Nasional 2011-2020 dan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (Pengajian Tinggi) 2015·2025.