Anugerah balas jasa ibu bapa - Hidayah, Mahmud (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kuantan; Kesungguhan ibu bapa menyediakan pendidikan sempurna untuk anak walaupun mereka send.iri tidak berpendidikan tinggi mendorong graduan ini belajar bersungguh-sungguh.