Perkukuh sistem pendidikan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Setiap universiti perlu mengutamakan aspek ketelusan urus tadbir berpaksikan integriti, akauntabiliti dan etika yang tidak boleh dikompromi oleh kepimpinan universiti.