Sikap positif Yong Shi Yun terima Anugerah Srikandi Matahari - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 15 November- Sikap positif dan fokus menjadi kunci kejayaan Yong Shi Yun, 24 penerima Anugerah Srikandi Matahari pada Majlis Konvokesyen Ke-13 UMP. Beliau yang berasal dari Ipoh, Perak menganggap pelbagai rintangan yang dihadapinya sepanjang tempoh pembelajaran sebagai satu memori yang akan dikenang sepanjang hidupnya.