Rahmad restu minat anak dalam bidang Kejuruteraan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 11 November- Suhazri Amrin Rahmad,23 yang merupakan anak penyanyi rock yang terkenal di Malaysia era 90-an, Rahmad Tohak yang dikenali sebagai Rahmad Mega, telah menerima ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Elektrik (Elektronik) pada Majlis Konvokesyen Ke-13 di UMP kampus Gambang hari ini.