Tai Jia Yee anak tunggal rangkul Anugerah Emas - Nor Hidayah, Mohamad (2018)
Kuantan, 10 November – Nekad tidak mahu membebankan ibunya yang juga ibu tunggal, Tai Jia Yee belajar bersungguhsungguh dan sentiasa ingat pesan ibunya mendorong kejayaan beliau merangkul Anugerah Emas Universiti pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang ke-13 dengan meraih Purata Nilai Gred Kumulatif 3.84.