Pelajar sekolah melawat galeri UMP dan sertai program STEM - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2018)
Kuantan, 10 November – Program Street Science @ Gallery anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) baru-baru ini mampu menyuntik kecenderungan pelajar sekolah untuk meminati bidang Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM).