Konsert Jimba Fest Tour tutup tirai Expokonvo UMP - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 11 November – Pesta Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) iaitu Expoconvo yang memasuki edisi ke-13 mendapat sambutan mengalakkan pengunjung serta masyarakat setempat. Lebih 1000 orang hadir menyaksikan Konsert Jimba Fest Tour yang menampilkan artis seperti Datin Alyah, Awi Rafael dan ramai lagi hasil kerjasama pihak Digi dan Warner Music sebagai menutup tirai Expokonvo yang mendapat tajaan penganjuran oleh pihak UMP Advanced Education dan Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB).