Samsiar nekad balas pengorbanan ibu - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 10 November - "Saya hadiahkan kejayaan ini kepada ibu saya, seorang ibu tunggal yang telah bekerja keras membesarkan saya dan kakak sejak kehilangan ayah 11 tahun yang lalu," kata graduan Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian, Samsiar Shamsuddin yang menerima Anugerah Profesor Dato’ Dr. Mashitah Mohd Yusoff pada Konvokesyen ke-13 Universiti Malaysia Pahang (UMP).