Joanne 7 kali Anugerah Dekan terima Anugerah Pelajaran Diraja - Nur Hartini, Mohd Hatta (2018)
Kuantan, 10 November- Joanne Bong Shan Shan,24 yang menamatkan pengajian Sarjana Muda Pengurusan Projek dengan Kepujian Universiti Malaysia Pahang (UMP) dinobatkan penerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) pada Majlis Konvokesyen Ke-13 UMP membuktikan aktif dalam persatuan bukan halangan baginya cemerlang akademik dengan meraih PNGK 3.90 dan pernah menerima Anugerah Dekan sebanyak tujuh kali sepanjang pengajian.