Didik mahasiswa dengan kerangka sosial di persetujui semua - UMP, PNC (2018)
KUANTAN – Golongan mahasiswa perlu dididik dengan kerangka sosial yang dipersetujui semua kaum dalam pembentukan negara, titah Pemangku Raja Pahang Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah.