Buku 'The Secret' rahsia kejayaan Joanne - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
KUANTAN, 10 Nov (Bernama) -- Buku bertajuk 'The Secret' karya Rhonda Byrne menjadi 'rahsia' Joanne Boon Shan Shan memperoleh Anugerah Pelajaran Diraja pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke-13 di sini, hari ini.