UMP jana RM3.6 juta melalui perundingan dan khidmat teknikal - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
KUANTAN, 10 Nov (Bernama)- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjana RM3.6 juta setakat Oktober lalu menerusi projek perundingan dan khidmat teknikal kepada pihak luar, kata Naib Canselornya Profesor Datuk Seri Dr Daing Nasir Ibrahim.