2,773 graduan UMP bakal terima diploma, ijazah - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 2 Nov. - Sebanyak 2,773 graduan akan menerima ijazah dan diploma masing-masing dalam istiadat konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-13 yang dijadualkan berlangsung dua hari bermula 10 November ini di Dewan Kompleks Sukan UMP, Kampus Gambang di sini.