Usia bukan halangan ke menara gading - Rosilavi, Mat Jusoh (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Golongan berkerjaya, terutama dalam sektor industri perlu merebut peluang menyambung pengajian ke program yang memberi nilai tambah kepada ilmu dipelajari. Keperluan meningkatkan sijil akademik dalam bidang tertentu yang memerlukan kepakaran spesifik menuntut penjelajahan ilmu kemahiran tinggi ini tanpa henti.