UMP bakal rai 2,773 graduan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal meraikan 2,773 graduan sempena Majlis Konvokesyen kali ke-13, di Dewan Kompleks Sukan UMP Gambang, 10 dan 11 November ini.