UMP tawar kursus bahasa Mandarin - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan Alliance Steel (M) Sdn Bhd (ASSB) dan ATOZ Solution Sdn Bhd dalam usaha meningkatkan kemahiran berbahasa Mandarin dalam kalangan kakitangannya.