Mahasiswa UMP tanam 500 pokok bakau di pantai Chendor - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (2018)
KUANTAN - Seramai 45 termasuk mahasiswa antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) termasuk menanam 500 pokok bakau di pantai Chendor di sini, semalam.