2773 bakal bergraduasi dalam Konvokesyen UMP - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 2 November- Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal meraikan seramai 2773 graduan bersempena dalam Majlis Konvokesyen UMP kali ke-13 yang akan berlangsung selama dua hari iaitu pada 10 dan 11 November depan di Dewan Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang. Majlis menyaksikan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Pemangku Raja, Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah yang merupakan Canselor UMP mencemar duli mengurniakan ijazah dan anugerah kecemerlangan kepada graduan pada sidang pertama konvokesyen.