Program STEM UMP pupuk minat pelajar sekolah terhadap sains komunikasi - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Pekan, 29 Oktober – Seiring dengan arus globalisasi yang bergerak kian pantas, perkembangan komunikasi kini dilihat dapat membantu dalam menyampaikan serta memahami penyampaian sesuatu maklumat itu dengan lebih tepat dan pantas.