Santai Seni semarakkan Ekspo Konvokesyen UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Pekan, 27 Oktober - Penganjuran Santai Seni Warisan menyemarakkan Ekspo Konvokesyen UMP (ExpoConvo) tahun ini menjelangnya Majlis Konvokesyen UMP Kali Ke-13 yang bakal diadakan pada 10 dan 11 November depan di Kompleks Sukan UMP Gambang. Sambutan ExpoConvo ini turut membolehkan para pengunjung dalam kalangan keluarga graduan dan orang awam untuk mengenali Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan lebih dekat, khususnya keunikan Universiti ini dalam konteks program akademik dan pencapaian penyelidikan saintifiknya.