Nur Athirah siswazah kejuruteraan ceburi bidang perniagaan kuih kapit - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Siswazah Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Nur Athirah Mohamed Basri yang minat menceburi bidang perniagaan membuktikan kesibukan dalam pengajian bukan halangan buatnya menghasikan produk Kuih Kapit Dap Dap yang kian digemari ramai.