Mat Derih Kola Perlih terbaik - Mohamad Ridzuan, Abdul Rahman (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Mencari yang terbaik daripada enam kumpulan yang mara ke pentas akhir, juri akhirnya sepakat memilih karya Namron iaitu Mat Derih Kola Perlih dari Persatuan Teater Opera Mimpi Negeri Perlis sebagai juara Festival Teater Malaysia 2018 (FTM2018) yang berlangsung di Auditorium Tunku Abdul Rahman, MaTic, Jalan Ampang pada 21 Oktober lalu.