1,000 pelajar UMP hadir saksikan pertandingan debat - UMP, PNC (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2018)
Debat. Seramai 1.000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir menyaksikan Pertandingan Debat Naib Canselor Kali ke-10 yang berlangsung di Dewan Astaka universiti tersebut di Gambang, Pahang baru-baru ini.