UMP, Universiti Hassan II Casablanca jalin kerjasama - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN- Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Universiti Hassan II Casablanca yang terkenal dengan sekolah kejuruteraannya.