UMP, H2UC jalin kerjasama dalam bidang akademik - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 14 Okt.- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Hassan II University of Casablanca CH2UC) baru-baru ini memeterai memorandum persefahaman (MoU) dalam bidang penyelidikan, program pertukaran staf, akademik dan pelajar, program dwiijazah serta perkongsian pintar yang dapat memberi manfaat bersama kepada kedua-dua belah pihak.