5 negeri berisiko banjir - Aiman Sadiq, Abdullah (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Empat hingga enam episod hujan dijangka landa Kelantan, Terengganu, Pahang. timur Johor dan Sarawak susulan Monsun Timur Laut akan bermula minggu pertama November ini hingga Mac 2019.