Dua pensyarah UMP tawan Via Feratta - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
JERANTUT 10 Okt.- Dua pensyarah wanita Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menawan puncak bukit batu kapur Via Ferrata dengan· ketinggian 120 meter dari aras laut di Kampung Paya Gunung dekat sini baru-baru ini.