Produk umpan anai-anai Pisoptera tembusi pasaran antarabangsa - Fikri, Abdul Gani (2018)
Assam (India), 22 September – UMP Ecopest yang merupakan anak syarikat Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya tembusi pasaran antarabangsa bagi produk Pisoptera iaitu umpan anai-anai mesra alam yang diperbuat daripada tandan kelapa sawit kosong (EFB) bagi kerja pembasmian anai-anai di ladang pokok gaharu milik Syarikat Ajmal Perfumes di Assam, India.