UMP jalin kerjasama akademik dan penyelidikan dengan Hassan II University of Casablanca - UMP, PNC (2018)
Mahgribi, 12 Oktober- Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Hassan II University of Casablanca (H2UC) dalam bidang penyelidikan, program pertukaran staf akademik dan pelajar, program dwiijazah dan perkongsian pintar yang dapat dimanfaatkan bersama.