Berazam tamatkan pengajian - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
Biarpun sukar berhadapan dengan penyakit asma kronik yang dihadapi, namun wanita ini tetap berazam untuk menamatkan pengajiannya. Juliza kini merupakan penuntut semester pertama tahun empat dalam ljazah Sarjana Muda Sains Komputer Teknologi Grafik dan Multimedia di UMP.