Tim Universiti Malaysia Kunjungi TK Islam Terpadu Asri - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
Taman Kanak-kanak (TK) Islam Terpadu (IT) Asri mendapat kunjungan balasan dari Tim Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang dipimpin Datin Sri Fazia isteri Rektor, Naib Canselor UMP yang juga sebagai Penasihat Persatuan Wanita (Matahari) UMP, di Kompleks Bumi Asri Mekarrahayu, Desa Mekarrahayu, Kecamatan Margaasih, Kabupaten Bandung, Kamis (4/10/2018).