Menyemai ilmu cinta Sains dan Teknologi buat warga pendidik - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Pekan, 5 Oktober – Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK) dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri Pahang, Pejabat Pendidikan Daerah Pekan dan Jabatan Jaringan Industri & Masyarakat (JJIM) menganjurkan program Menyemai Ilmu Cinta Sains dan Teknologi yang diadakan di Bilik Kuliah, PBMSK baru-baru ini.