Norazlin Hassan Tokoh Siswa 2017 - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Minat mendalam dan kecintaan kepada alam sekitar ternyata membawa luah buat Norazlin Hassan, mahasiswa ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Tenaga & Alam Sekitar) di Fakulti Teknologi Kejuruteraan, Universiti Malaysia Pahang (UMP), apabila dipilih menerima Penghargaan khas Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi yang disampaikan Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi, Datin Paduka Ir. Dr. Siti Hamisah Tapsir dalam Majlis Anugerah Tokoh Siswa 2017 yang telah berlangsung di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) baru-baru ini.