Didik mahasiswa dalam Pengurusan Literasi Kewangan ASNB - Halizan, Mohmood; Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Kuantan, 2 Oktober – Menyedari pentingnya dalam memberi pendedahan serta pendidikan kepada mahasiswa dalam pengurusan literasi kewangan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) mengadakan Program Pengurusan Literasi Kewangan ASNB yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang baru-baru ini.