Projek i-E.R.A.T DIVo NAVi - ADAM diikiraf - Mohd Shahri, Mohd Akhir (2018)
Kuala Lumpur, 13 September- Projek i-E.R.A.T DIVo NAVi : ADAM diketuai pensyarah Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK), Dr. Munira Abdul Razak diiktiraf apabila meraih emas dalam International University Carnival on ELearning (IUCEL) 2018 baru-baru ini. Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih dua pingat emas, tiga perak dan empat gangsa dalam iUCEL 2018 yang berlangsung di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) dengan tema Humanising Technology.