UMP, Petron pupuk kesedaran keselamatan jalan raya - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 24 September- Seramai 1300 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai menyertai aktiviti Cabaran Amazing Race dalam memupuk kesedaran Keselamatan jalan raya bersempena Program Petron Road Safety yang diadakan di UMP Gambang baru-baru ini.